Coming close! - Reisverslag uit Budel, Nederland van Sanne Kuppens - WaarBenJij.nu Coming close! - Reisverslag uit Budel, Nederland van Sanne Kuppens - WaarBenJij.nu

Coming close!

Door: Sanne Kuppens

Blijf op de hoogte en volg Sanne

08 Juli 2012 | Nederland, Budel

Hallo allemaal! Hier mijn eerste verslagje, een pre-departure verslag nog maar, al zal daar snel verandering in komen. Dinsdag is het al zover, dan zal ik afreizen naar mijn droombestemming: Melbourne! Het wordt nu toch allemaal wel erg spannend! Via deze blog zal ik jullie op de hoogte proberen te houden van mijn avonturen in Australië. Ik hoop dat jullie af en toe een kijkje nemen en als jullie tijd hebben een berichtje achter te laten.

See you in December!

P.S. Als jullie een mail willen ontvangen wanneer ik een nieuw reisverslag heb geplaatst, dan kun je je e-mailadres links op de pagina invullen.

• 08 Juli 2012 - 18:34

Lianne:

Hoi Sanne
    Zoals je ziet had ik mijn mailadres allang ingevuld. Het is zeker leuk om jou en alles wat je aan ons meedeelt bij te houden. Dit soort verhalen lezen is leuk. Maar om dit allemaal mee te mogen maken is tuurlijk nog veel leuker. Nog veel succes met je laatste voorbereidingen en natuurlijk ook je afscheid van je familie en vrienden. En hé.....dit half jaar vliegt om. Ook voor het thuisfront hoor!!
    Nogmaals heel erg veel succes en een hele goeie resi!!!!! Ik wacht je volgende verhaal met spanning af.
    Groetjes Lianne

Goede reis (ook van Rob)! Ben benieuwd naar je verhalen. Groetjes Hanneke

• 10 Juli 2012 - 08:02

Wilma Neitzel:

Hallo Sanne!
    Wij willen jou een hele goede reis wensen naar Australië!
    Ga er enorm veel van genieten, van alles wat op je pad komt.
    Maak er een mooie tijd van,
    Heel veel groetjes van Frank, Wilma, Floris en ook van Sophie uit Nieuw Zeeland.

• 14 Juli 2012 - 08:10

Willie Kuppens:

Hoi Sanne,
    Spannend, spannend, leuk, leuk een trip van wereldformaat. Wij zien uit naar je volgende verhaal. Wij begrijpen dat je nu druk bent met alles te regelen, maar vergeet niet je ervaringen met ons te delen via deze site.

Wij hebben gisteren onze jaarlijkse bouwvak ingezet, je weet dat ik dan altijd een klein katertje heb maar dadelijk na een goei bord eigen gemaakte soep komt het allemaal weer goed.

Groetjes vanuit het natte Buul.

• 14 Juli 2012 - 09:50

Gerda Lammers:

Hey lieverd, ik zit ook op jou blog liefs Gerda xxx

• 22 Juli 2012 - 12:02

Sanne Kuppens:

Bedankt voor jullie leuke reacties!

Lianne: IMijn reis is gelukkig goed verlopen en mijn volgende reisverhalen staan er alweer op!
    Hanneke: De groetjes terug;)
    Wilma: Dank je! Dat gaat zeker lukken!
    Gerda: Ik heb het gezien!:)