:D - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Sanne Kuppens - WaarBenJij.nu :D - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Sanne Kuppens - WaarBenJij.nu

:D

Blijf op de hoogte en volg Sanne

27 Augustus 2012 | Australië, Melbourne

Hoooi!

Een reisverslagje op maandagmorgen voor de verandering! Ik heb gisteren te weinig tijd gehad op mijn blog te up-daten, dus vandaar;) (ik verkoos een interactieve Skype sessie toch even boven een eenzijdig gesprek op waarbenjij.nu.. sorry! al geven de reacties me toch iedere keer weer het gevoel dat ik de verhaaltjes echt aan iemand schrijf!:D Again, bedankt!).

Okee, wat is er deze week zoal gebeurd in mijn leventje aan de andere kant van de wereld? Wat in het begin een saaie week leek te gaan worden, vol met school dingetjes, draaide uiteindelijk toch weer uit op een leuke week, waarin ik me weer goed vermaakt heb!:) Zo ben ik vorige week maandag maar weer meegegaan naar de film, die dit keer erg saai en totaal niet de moeite waard was. Maar goed, het was wel gezellig! Dinsdag en woensdag bestonden vooral uit stressen over mijn presentatie en opdracht die ik, respectievelijk, woensdag en donderdag had. Gelukkig is het (denk ik) allemaal wel goedgekomen. Dat betekende dus dat ik donderdagavond even stoom af moest blazen en dat heb ik ook zeker gedaan! We zijn met een aantal meiden hier bij iemand thuis gaan dineren en zijn daar eigenlijk de hele avond blijven hangen. Erg leuk! Dat kon ik na een week keihard werken echt wel even gebruiken! Het nadeel is dan wel dat je de rest van de week ook niets meer uitvoert, omdat je denkt dat je nog steeds 'stoom af moet blazen':P.

Na dus vrijdag op school niet veel gedaan te hebben, kon het weekend eindelijk beginnen! Dat zag er goed uit (al is er uiteindelijk van al onze plannen vrijwel niets terecht gekomen). Vrijdagavond zijn we naar een of andere party voor uitwisselingsstudenten in Johnston Street geweest, in een leuke bar met live muziek. Helaas waren we allemaal (ja echt, lees letterlijk: ALLEMAAL) hartstikke moe en waren we na 1.5 uur weer weg. We zouden afgelopen zaterdagmorgen om 10 uur verzamelen om van alles en nog wat te gaan doen, maar het kwam er op neer dat niemand daar nog veel zin in had die vrijdagnacht. Dus dat hebben we maar even gecancelled. Ook van het stappen op zaterdagavond is niets meer terecht gekomen, iedereen had wel een ander smoesje: moe, druk met school, hoofdpijn (me, al was dat echt waar). Wat ik dus met mijn vrije zaterdagavond heb gedaan is vroeg in bed gekropen en mijn ontzettend verslavende boek gelezen:)

Zaterdagmiddag ben ik trouwens maar eens de grote winkelmalls in het centrum van Melbourne gaan verkennen. Tsjonge jonge, wat een gebouwen en wat een massa mensen! Ik vond het indrukwekkend, maar had het toch al vrij snel gezien... (om duizelig van te worden). De
"winkelcentra" die me dan wel weer aanspraken waren de kleine, gezellige straatjes, zoals de 'block arcade' en de 'royal arcade'. Daar kreeg ik echt het gevoel dat ik in het historische (in zoverre dat mogelijk is) Melbourne rondliep.

Gisterenmiddag zijn we, als goedmakertje van de zaterdag, maar lekker pannenkoeken gaan eten bij de 'Pancake Parlour'. Mmmm, jammie! Daarna ben ik nog met een Spaans meisje doelloos rond gaan lopen in de stad en hebben we gezellig gekletst. 's Avonds nog even gezellig geskypet en nu weer lekker vroeg op om de week goed in te zetten.

Al met al, toch weer een leuke week gehad!

Tot snel!

xx

Gerda Jan :

Hallo lieverd, zat al op je verhaal te wachten en ik weet dat je het super druk hebt. Maar wij kijken iedere zondag uit naar je week verslag. Nu saai denk ik dat het voor jou geen dag is, er is telkens weer wat nieuws en spannends. Super dat je iedere keer weer zoveel onderneemt maak je ook nog wat fotos voor de achterblijvers vinden wij ook wel leuk kunnen we ons een beetje inleven waar jij zo al vertoeft. Nu je presentatie is goed verlopen heb ik begrepen. Dus je studeren is echt niet voor niets geweest. Dus stoom af blazen mag dan wel. En ik lees dat je dat super doet. Hoe is het met je buddys zijn ze al wat bijgeleerd?? En leuk echt Hollands pannenkoeken eten. Ik ga nu even naar oma op de kermis en morgen naar de andere oma moet je ook heel veel groeten doen van oma Lammers Jordien Johan en Jim Esmee en jardi. Lieverd tot deze week als je tijd hebt om even te skypen liefs en Knuffie van ome jan en Gerda xxxxxxx

• 27 Augustus 2012 - 19:20

Anja Huijbens:

Hoi Sanne,

Bij toeval kwam ik je tegen op internet toen ik naar oude klasgenoten aan het zoeken was. Ik dacht laat ik eens kijken of Sanne ook ergens een blog heeft.
    Vandaar dat ik je nu dit berichtje uit Budel kan schrijven.
    Vind het leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt aan de andere kant van deze aardbol.
    Heb zaterdagavond omeJan Huijbens verteld dat ik je verhalen gelezen had en dat je het goed naar je zin hebt. Vond hij leuk om te horen.
    Groetjes van uit Budel

• 31 Augustus 2012 - 12:00

Hanneke :

Ha Sanne,

Bedankt voor de groetjes! Debby had ze aan me doorgegeven.
    We missen je wel hoor, vooral op donderdagavond met tennis.
    Zo te lezen heb je het prima naar je zin. Mooi zo :)

Geniet er van en groetjes terug (ook van Rob),

xxx Hanneke

• 02 September 2012 - 04:08

Sanne Kuppens:

Wat een leuke reacties weer!:)

Gerda & Jan: Vandaag is mijn verslag weer op zondag! haha. Inderdaad, je maakt hier altijd wel wat leuks mee:) Bij mijn volgende verslag zal ik weer eens wat foto's bijvoegen! En wat betreft die buddies, pff.. Dank je! Groetjes terug!

Anja: Leuk dat je mijn blog gelezen hebt! Doe ze maar de groetjes van me!

Hanneke: Graag gedaan;) haha, wat rustiger waarschijnlijk op de tennisbaan he:P Ik vind het ook wel jammer dat ik die donderdagavondjes voorlopig over moet slaan:( Maar in januari ben ik weer terug! Tennis jij dan ook nog? Dank je! Groetjes terug!

• 09 September 2012 - 13:42

Jordine Johan Jim Jardi Esmee:

Hoi Sanne, wat leuk om jouw verhalen te volgen. Wat ziet je leven er nu heel anders uit dan thuis Maar nou zit je ook aan de andere kant van de wereld.Erg interressant allemaal. Ik vind het ook erg leuk voor je dat je vriendin naar jouw op weg is. Ga er maar een leuke tijd van maken samen. Dan lees ik je verhalen wel weer wat jullie gaan meemaken de komende tijd. Geniet van je tijd daar want stiekem zijn we wel jaloers op jouw dat jij dit allemaal mag meemaken.Maar het is je van harte gegund dat weet je wel. Lieve groeten uit de Buulderbosch van ons DOEI! Fam Beelen