Druk, druk, druk - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Sanne Kuppens - WaarBenJij.nu Druk, druk, druk - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Sanne Kuppens - WaarBenJij.nu

Druk, druk, druk

Blijf op de hoogte en volg Sanne

19 Augustus 2012 | Australië, Melbourne

Hallo!

Hier weer even een verslagje over mijn week! Voordat ik verderga, wil ik eerst even Wiel en Nellie heel erg bedanken voor hun leuke kaart!:D Hij is aangekomen na 3 weken onderweg te zijn geweest! Echt super leuk! Ik heb hem op mijn bureau staan, goed in beeld;)

Okee, allereerst, ik ben a.s. dinsdag al 6 weken van huis!:O De tijd vliegt, goed teken! Aan de andere kant heb ik ook echt het gevoel dat ik hier al veel langer ben.. het begint allemaal al zo gewoon te worden (dat is verkeerd!). En met dat 'gewoon' worden doel ik vooral op het studeren, wat ze jammer genoeg ook hier kennen:S. Komende week zal ik mezelf op moeten sluiten op mijn kamer of vast moeten ketenen in de bieb, want tijd te kort! Waarom is het toch altijd zo dat alle leraren dezelfde week uitkiezen om opdrachten of presentaties te plannen?! Dat is in Nederland zo, en dat is in Australië zo.. dus in dat opzicht hoef ik hier niets te missen! Maar goed, genoeg over school voor dit reisverslag, nu het interessante deel: wat voor LEUKE dingen heb ik afgelopen week gedaan?
Maandag: Naar de film geweest:) Er is hier in de buurt een cafeetje waar ze op de 1e etage iedere maandagavond een film draaien, meestal een wat oudere. Jehanne, dat NL meisje, was er al eens naartoe geweest en vroeg ik soms zin had om ook mee te gaan. Waarom ook niet he?
Dinsdag: Welkomstfeestje in mijn huis! Erg gezellig! Weer wat nieuwe mensen leren kennen. (Heel fijn: er woont nog een Nederlandse in mijn huis!:D)
Woensdag: Weinig speciaals.. of toch wel: tante Sjan en Bill zijn 's middags even bij mij op bezoek geweest om een mini-koelkastje te brengen!:) Ben er zo blij mee, hoef ik tenminste niet meer alles in zakken op te bergen in de o zo schone koelkast in de keuken.
Donderdag: ook niets vrees ik.. kan het me al niet eens meer herinneren;) (in mijn eentje gezellig op mijn kamer een dvd gekeken volgensmij> voor de geïnteresseerden: 'He's just not that into you')
Vrijdag: Dat was weer eens ouderwets gezellig zou ik bijna zeggen! Ik had de 2 Franse meisjes voor een 'dinner' bij mij thuis uitgenodigd, en je gelooft het of niet, maar het dinner was nog gelukt ook!:D Daarna zijn we nog naar een ander Frans meisje haar huis gegaan, want 'hun huis' had wat te vieren (ben er nog steeds niet helemaal achter wat nu precies de reden was, maar het was in ieder geval erg leuk). Daar tot een uur of half 1 blijven hangen en toen moesten we toch echt gaan als we de laatste tram naar huis wilden halen (wel weer een beetje jammer).
Zaterdag: Hele morgen in de stad rondgelopen op zoek naar dingetjes die ik nodig had, geleerd en 's middags met Diana een Chai Latte (spicy vanille) gedronken. Ook dat was weer erg gezellig!
Zondag (vandaag): boring!!!!!!!!!!!!!! Meer kan ik er helaas niet van maken.. gestudeerd, gestudeerd, en geskyped:) (wel weer fijn natuurlijk!)
Ach ja, het hoort erbij zeggen ze; dus doen je maar gewoon wat er van je verwacht wordt, niet?

Mijn verslag is toch weer wat langer geworden dan de bedoeling was, maar nu is het einde weer in zicht: ik schrijf jullie volgende week weer! Hopelijk dan weer wat meer actie en verhalen (waarschijnlijk heb ik volgend weekend weer wat meer tijd, dus ongetwijfeld ook meer belevenissen).

Tot volgende week!

xx

• 19 Augustus 2012 - 18:10

Gerda En Jan :

Hey lieverd, heb net je verslag zitten lezen, moet zeggen in de snikhete zon. Moet zeggen is ook niet alles wel jammer voor jou want de temperatuur is iets minder in australië. Hoewel wij deze morgen even geskypt hebben erg vroeg 8.15 uur hebben we toch weer even lekker kunnen bijkletsen. Hellaas moest ik eerder afbreken ivm noodtoestand haha. Maar leuk wat je deze week weer allemaal gedaan hebt. Lees in je schrijven dat je het ritme al aardig te pakken hebt goed dat je het zo naar je zin hebt. En druk met je school ook goed natuurlijk maar hoor en lees toch ook dat je tussen door lekker geniet met de meiden om je heen. Zeker niet vergeten leuk trouwens dat de kaart van wiel en Nellie bij je zijn aangekomen zijn ook zo van die spontane mensen. Nu ga ik afsluiten heb net omie nog aan de lijn gehad en verteld van je verhaal moest je een hele dikke knuffel en kus geven ook van opie natuurlijk.
    Nu lieverd tot deze week en dikke knuffel en kus van ome Jan en Gerda xxxx

• 20 Augustus 2012 - 06:35

Mariska:

Aah 6 weken alweer! Schiet al op dan :(
    En hoezo lang verslag; helemaal niet, heb je die van mij gezien hahaha. Vanaf de 30e ofzo kan ik eindelijk een keer skypen. Have fun!